Finalspel 2021

Information om finalspel 17-18 september 2021

Semifinalerna lottas av SGDF i början av september när alla matchresultat har kommit in.
I åldersklasser där det enbart finns tre grupper och tre lag, går bästa vinnaren direkt till final och de övriga två gruppsegrarna spelar semifinal.  
De segrande lagen i division 1 i varje grupp (pool) kvalificerar sig till finalspel. Semifinal spelas med två lagmatcher på förmiddagen och final spelas på eftermiddagen, där årets Distriktsmästare i klubblag dam i respektive åldersklass koras och årets Stockholmsmästare i klubblag herr i respektive åldersklass koras.

Semifinal för 60-, 70, 75- och 80-kategorierna spelas fredagen den 17 september och semifinal för övriga kategorier spelas lördagen den 18 september.

Final för samtliga kategorier spelas lördagen den 18 september.

Alla matcher spelas på HaningeStrand GK.

Spelformen är lag matchspel scratch. Varje lagmatch består av fyra singelmatcher. 
 
Vid lika resultat i semifinal och final spelas särspel hål för hål, där lagen representeras av den sist startande (den med lägst hcp) av de fyra spelare som deltagit i finalspelet.

Prisutdelning per kategori sker direkt efter finalspelet.

  • Golfbil bokas i förväg via HaningeStrand GKs kansli, info@haningstrand.se (läkarintyg måste uppvisas)
  • Rabatt på inspel med 200 kr (mån 13 - tor 16 sep).
OBS! Tänk på att hålla tiderna genom ett snabbt och effektivt spel. Det är mycket viktigt att gå in direkt efter avslutad match för att hinna med alla matcher innan mörkrets inbrott. Dvs, när en match är avgjord avslutas matchen och inget mer spel är tillåtet.