Finalspel 2019

Information om finalspel 13-14 september 2019

Semifinalerna lottas av SGDF den 2 september.
I åldersklasser där det enbart finns tre grupper och tre lag, går bästa vinnaren direkt till final och de övriga två gruppsegrarna spelar semifinal.  
De segrande lagen i division 1 i varje grupp (pool) kvalificerar sig till finalspel. Semifinal spelas med två lagmatcher på förmiddagen och final spelas på eftermiddagen, där årets Distriktsmästare i klubblag dam i respektive åldersklass koras och årets Stockholmsmästare i klubblag herr i respektive åldersklass koras.

Semifinal för 60-, 70- och 80-kategorierna spelas fredagen den 13 september och semifinal för övriga kategorier spelas lördagen den 14 september.

Final för samtliga kategorier spelas lördagen den 14 september.

Alla matcher spelas på Arninge GK.

Spelformen är lag matchspel scratch. Varje lagmatch består av fyra singelmatcher. 
 
Vid lika resultat i semifinal och final spelas särspel hål för hål, där lagen representeras av den sist startande (den med lägst hcp) av de fyra spelare som deltagit i finalspelet.

Prisutdelning per kategori sker direkt efter finalspelet.

  • Tänk på att alla i laget måste ha ETH
  • Golfbil bokas i förväg via Arninge kansli, kansli@arningegk.se (läkarintyg måste uppvisas)
  • Rabatt på inspel med 200 kr (mån 9 - tor 12 sep). Greenfee kostar 300 kr (500 kr ordinarie pris)

OBS! Tänk på att hålla tiderna genom ett snabbt och effektivt spel. Det är mycket viktigt att gå in direkt efter avslutad match för att hinna med alla matcher innan mörkrets inbrott. Dvs, när en match är avgjord avslutas matchen och inget mer spel är tillåtet.