Resultatrapportering & Resultat

 • På samma sätt som förra året rapporteras resultaten i GIT av tävlingsledaren (ofta arrangerande klubbs lagledare)
 • Ett enkelt sätt att hantera resultatrapporteringen är följande:

  1. Ta reda på Matchnr. i listan här: Matcher SGDF Damer Seriespel, Matcher SGDF Herrar Seriespel.
  2. Nästa steg är att skriva in matchnr. i rutan under rubriken "Registrera resultat", eller klicka på aktuellt matchnr. i listan. Här är länken för att komma till Resultatrapportering Seriespel 2018.
  3. Spelarnas namn bör skrivas in dagen innan matchen. Klicka på den blå texten (SPELARE) och sök m.h.a. Golf-ID eller välj spelare från listan.
  4. Om så önskas kan ett "Resultatark"skrivas ut för noteringar vid spelomgången. "Resultatarket" finns längst ned till vänster på sidan.
  5. På samma ställe kan även en "Startlista"skrivas ut med namn, klubb, Golf-id & Hcp på spelarna, som sedan kan föras över till resultatarket.
  6. Använd resultatarket för att notera resultat för delmatcherna. (Använd endast fälten för notering av resultat för delmatcherna. Poäng räknas automatiskt ut vid resultatrapporteringen i GIT.)
  7. Använd resultatarket för att via resultatrapporteringslänken ovan lägga in spelarnas namn (om inte det redan är gjort) och rapportera in resultaten.
  8. Vid resultatrapportering ska "Matchstatus" och "Vinnare" väljas samt resultaten som "Hål upp" & "Återstående" rapporteras. För mer utförlig instruktion, se Manualen Resultatrapportering i GIT nedan.

 • Tyvärr skickas ett automatiskt mail ”Tävlingsanmälan” ut från GIT med felaktigt speldatum och starttid i samband med att spelarnamn läggs in i GIT. Strunta i detta mail! (Det är en ”bugg” i systemet som GIT-supporten är medvetna om och förhoppningsvis åtgärdar så snart som möjligt.)

 • Aktuella resultat och Livescoring i respektive pool (grupp) herrar: Herrar
 • Aktuella resultat och Livescoring i respektive pool (grupp) damer: Damer

Frågor & svar

I filen nedan finns vanliga frågor & svar angående resultatrapportering i GIT.