Finalspel 2018

Information om finalspel 2018

 
De segrande lagen i division 1 i varje grupp (pool) kvalificerar sig till finalspel. Semifinal spelas med två lagmatcher på förmiddagen och final spelas på eftermiddagen, där årets Distriktsmästare i klubblag dam i respektive åldersklass koras och årets Stockholmsmästare i klubblag herr i respektive åldersklass koras.

Semifinalerna har lottats av SGDF.
I åldersklasser där det enbart finns tre grupper och tre lag, går bästa vinnaren direkt till final och de övriga två gruppsegrarna spelar semifinal. I år har H30: klubb Ingarö GK och D22: klubb Kgl.Drottningholm Gk kvalificerat sig direkt till final.

Semifinal för 60-, 70- och 80-kategorierna spelas fredagen den 14 september och semifinal för övriga kategorier spelas lördagen den 15 september.

Final för samtliga kategorier spelas lördagen den 15 september.

Spelprogram Semifinal och Starttider  finns i filer nedan.

Alla matcher spelas på John Deere banan förutom Semifinalerna i H30 och D22 som spelas på SKODA banan.

Spelformen är lag matchspel scratch. Varje lagmatch består av fyra singelmatcher. 

OBS! Tänk på att hålla tiderna genom ett snabbt och effektivt spel och det är mycket viktigt att gå in direkt efter avslutad match för att hinna med alla matcher innan mörkrets inbrott. Dvs: när en match är avgjord avslutas matchen och inget mer spel är tillåtet.

Vid lika resultat i semifinal och final spelas särspel hål för hål, där lagen representeras av den sist startande (den med lägst hcp) av de fyra spelare som deltagit i finalspelet.

Prisutdelning per kategori sker direkt efter finalspelet.

  • Tänk på att alla i laget måste ha ETH
  • Golfbil bokas i receptionen, läkarintyg måste uppvisas
  • Rabatt på inspel med 200kr, greenfee kostar 350kr (550kr ordinarie pris)