Ordförandeblogg

Presentation av SGDF:s styrelse 2017

I år är vi flera nya i styrelsen, och vi tackar för det förtroende ni gav oss vid årsmötet! Därför skulle jag vilja presentera var och en med några ord för att ni ska få en bättre uppfattning om vilka vi är och vad vi kan göra för er!

Kristina Neimert Carne, ordförande
Jag är hemmahörande i Wäsby Golfklubb och har tidigare suttit sju år i styrelsen, varav tre som ordförande. Jag har lagt mycket tid på golfregler i egenskap av distriktsdomare, förbundsdomare och ledamot i distriktets regelkommitté och älskar golf för att det är en sport som kan utövas av alla, hela livet. 

Michael Lundquist, vice ordförande & ordförande sektion Idrott
Tack vare Michael och hans team är Stockholm ett föregångsdistrikt när det gäller juniorgolf för både tjejer och killar! Michael leder vår idrottssektion och de populära och fulltecknade breddsatsningarna Golfgrabb och Golftjej STHLM, vår elitgrupp Golfteam STHLM samt Handigolf STHLM.

Berndt Lundberg, skattmästare
Berndt, tryggheten själv i styrelsen, håller ordning på finanserna och hjälper oss att hitta rätt balans mellan nysatsningar och klok återhållsamhet.

Nadja Vigert, ordförande sektion Tävling
Nadja leder tävlingssektionen och ser till att seriespelet planeras och genomförs. I år har vi 346 lag från 40 klubbar anmälda! Att få möjligheten att representera sin klubb i kampen mot andra lag stärker både klubbkänslan och golfglädjen.

Hasse Danielsson, sekreterare
Hasse från Täby GK är sedan tidigare en välkänd profil inom distriktet både som distriktsdomare och utbildare. Han är även ideellt engagerad i Täby GK’s styrelse och bankommitté och en flitig golfspelare.

Janne Andersson, ledamot
Janne är vice ordförande i Sollentuna GK sedan några år och är en aktiv golfare som gärna tävlar. Janne vill tillsammans med er klubbar utveckla golfen så att fler tycker att golf är roligt och fortsätter att utveckla sitt golfspel.

Gunilla Hamel, ledamot
Gunilla kommer från Wermdö GCC och har varit golfare sen 70-talet. Hon har hunnit med uppdrag inom dam-, klubb-, och juniorkommitté såväl som eget seriespel och lagledaruppdrag. Gunilla kommer att bli en resurs att räkna med i styrelsen!

Styrelsens uppgift tillsammans med kansliet är att se till att ni i golfklubbarna får bästa möjliga förutsättningar att fokusera på och utveckla er kärnverksamhet. Det gör vi genom att föra fram och försvara Stockholmsklubbarnas åsikter i diskussioner med SGF, arrangera seriespel för att skapa mervärden för era medlemmar som vill försvara er klubbs färger mot andra lag i distriktet och arbeta med att göra golfen attraktiv för distriktets juniorer så att vi skapar förutsättningar för golfen även i framtiden.
Vi finns här för er, så tveka inte att ta kontakt med någon av oss om ni har frågor, tankar eller idéer på vad vi borde ägna oss åt för att göra golfen ännu mera attraktiv i Stockholmsregionen!

(Så här ser vi ut! Klicka här.)

Många hälsningar,
Kristina Neimert Carne
Ordförande

Tidigare blogginlägg hittar du nedan.