SGDFs kansli har sommarstängt
Stockholms Golfförbunds kansli har semesterstängt 8 juli - 5 augusti.
Äntligen är sommaren i full blom och det sjuder av liv och rörelse på golfanläggningar och golfbanor runt om i distriktet! Även om juli är en lugnare tid i Stockholmsområdet är det en underbar tid att vara ute och svinga klubban och känna att man är ledig och har tid att koppla av på golfbanan! Distriktets seriespel är i full gång och engagerar över 300 dam och herrlag. Kika gärna hur ni ligger till i tabellen på vår hemsida. Det återstår spännande spelomgångar i augusti och finalen kommer att gå av stapeln den 13-14:e september på Arninge GK. Peppa och heja på dina egna serielag lite extra så kanske de får vara med och göra upp om prispallen!

Även våra duktiga juniorer kämpar på och de första spelomgångarna är redan avklarade. I samband med Annika Invitational på Vasatorp i juni åkte våra tjejer i breddsatsningen Golftjej STHLM på övernattningsläger till Helsingborg med spel, träning, inspiration och massor av golfglädje! 

Breddsatsningen Golfgrabb STHLM har ordnat aktiviteter under hela våren som varit fullbokade av unga killar som älskar att träna och tävla golf, men också bara ha kul tillsammans! Mer återstår och vi ser fram emot hösten.

Nästa stora distriktshändelse som är av vikt för dig som är klubbordförande eller klubbchef är vår höstkonferens som går av stapeln den 19 oktober. Boka in denna i din kalender redan nu! Kan du inte komma själv ser vi gärna att du skickar någon annan i styrelsen i ditt ställe. SGF kommer dit och vi kommer bland annat att diskutera de kommande förändringarna i handicapsystemet och hur de kommer att påverka dig som klubb. Vi kommer också att prata om det nya systemet för grönt kort. Med andra ord ett viktigt möte att delta i!

Redan efter sommaren kommer vi att börja planeringen med distriktets verksamhet inför nästa år, och vi vill gärna höra vad du tycker att vi ska ägna oss åt! Några av er kommer vi att kontakta direkt för att få veta vad just ni vill att distriktet ska bli bättre på framöver. 

Nu ser i alla fall jag fram emot en skön semester som för min del kommer att innebära både golf, bad och båt så hörs och ses vi igen efter semestrarna!

Med vänlig hälsning 

Kristina Neimert Carne
Ordförande Stockholms Golfförbund