SGDF Söker ny medarbetare
Stockholms Golfförbund söker kommunikativ medarbetare
Här finns chansen för dig som är bra på struktur och planering att få ett spännande jobb inom idrotten golf. Vi söker en person med ansvar för idrottsverksamheten som riktar sig till Stockholms nästan 100 000 golfare och 60 golfklubbar. Det gäller en heltidstjänst och arbetet är i huvudsak förlagt till vårt kansli, som ligger Arninge GK:s lokaler i Täby.

Vi söker dig som har erfarenhet av spelarutveckling, antingen som golftränare, tävlingsspelare eller som ideell ledare inom golfen. Du blir en central person för planering och utveckling av vår bredd-och elitverksamhet på juniorsidan.  För att lyckas med detta behöver du ha en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.  

Du kommer bl.a. att ansvara för:

  • Spelarutveckling
  • Kommunikation/information – web/sociala medier
  • Kursadministration
  • Mötesadministration

Arbetet på kansliet under kontorstid innehåller administrativa uppgifter och du ska vara beredd på att hjälpa till med det mesta som uppstår på ett litet kontor. Det ingår också att spendera tid tillsammans med spelarna ute på tävling och träning, vilket från tid till annan sker på kvällar och helger. 

Arbetet handlar mycket om struktur och kommunikation. Men också om idrottsglädje och möjligheten att bidra till verklig meningsfull verksamhet för golfande ungdomar. Du är noggrann och är en god administratör med bra kunskaper i Microsoft Office-programmen. Som golfare är du etablerad och har körkort med tillgång till bil. Din karaktär är utåtriktad med en utpräglad känsla för service. Du är en teamspelare som gillar att jobba med stort eget ansvar.

Välkommen med din ansökan senast den 8 november!

Frågor och ansökan:

Styrelseordförande Kristina Neimert Carne, 070-371 05 01 kristina.neimert-carne@sgdf.se

Kanslist Maria Magnusson, 070-61 01 772 maria.magnusson@sgdf.se