SGDF Höstmöte 19 oktober

Glöm inte att anmäla dig till distriktets höstkonferens den 19 oktober! Du kommer tillsammans med SGF och SGDF få diskutera viktiga framtidsfrågor som påverkar dig och din klubb. Ett axplock ur programmet:

  • Golfens verksamhetsinriktning 2020: vilka frågor är viktiga för dig och din klubb, och hur vill du att SGF och SGDF arbetar med de frågorna? Förbundsstyrelsen presenterar sin bild och distriktet presenterar sin vision, mål och roll i golfsverige
  • Kommunikation och media: Svensk golf kommer inte längre automatiskt i brevlådan till dina medlemmar, men vad får vi i stället? Hör hur förbundet arbetar med det nya medielandskapet 2020.
  • Hur får vi fler att spela golf? Vad innebär det nya gröna kortet för din klubb och hur får vi fler juniorer och tjejer till golfen?

Din klubb är viktig, och därför ser vi fram emot att just du är med och bidrar med dina insikter till den här intressanta dagen! Om du inte kan komma själv hoppas vi att du vidarebefordrar inbjudan till någon annan i din styrelse eller klubb som kan ersätta dig.

Vi börjar dagen på Näsby Slott, NäsbyPark kl. 0900 och avslutar kl.15.00 Däremellan bjuder vi förstås på lunch och fika!

 Varmt välkomna! Styrelsen, Stockholms Golfförbund

 

Kommentarer