Inbjudan till Golfens Ledarutbildning 2 på Viksjö GK

Inbjudan till Golfens Ledarutbildning 2 på Viksjö GK

 

Är ni intresserade av Golfens Ledarutbildning 2? Då har ni chansen den 25-26 april på Viksjö GK. Utbildningen blandar teori och praktik för att ni själva ska få uppleva hur teorierna fungerar i praktiken. Utbildningen innehåller de olika dimensionerna i ledarskapet, motivation, självkänsla, barns utveckling och golfens utvecklingstrappa. Dessutom blir det fördjupning och förklaring av golfen och Golfäventyret i praktiken. Här kommer lite information gällande utbildningen:

 

Upplägg

Lördag 09:00 - 17.30 och söndag 08:30 - 16.00.

 

Utbildare

Ronnie Andersson, tränare på RIG Uppsala och Lisa Häggkvist, Juniorutvecklare på SGF

 

Material

Ta med dig boken Golfens Ledarutbildning 1 - Golfäventyret, golfutrustning och kläder att kunna vara utomhus i. I utbildningen ingår boken GL2 Fördjupning som du får på plats och det är även en hemsida som är kopplad till boken.

  

Kostnad

Utbildningen kostar 950 kr, som faktureras till golfklubben (om du inte uppger annat i anmälan). Golfklubben kommer att få en faktura på 950 kr och om du är ledare på en klubb som få ta emot

IF stöd (en vanlig golfklubb/förening) ger SGF 500 kronor i bidrag. Bidraget är inget ni behöver ansöka om utan det skickas ut då någon blivit utbildad i GL2. Lunch och fika är inkluderat i priset.

 

Deltagare

För erfarna ledare som gått GL1 Praktik och använt materialet Golfäventyret. Utbildningen riktar sig till ledare och tränare på klubben men även andra som hjälper till med träningen såsom föräldrar, äldre juniorer med flera.

 

Anmälan

Du kan anmäla dig i formuläret genom att klicka här!

 

Mer info

Du hittar mer information om Golfens Ledarutbildningar på www.golf.se/ledarutbildning

                            

Frågor

Kontakta Lisa Häggkvist på lisa.haggkvist@golf.se

 

 

Varmt välkommen till två inspirerande dagar på Viksjö GK!

 

Kommentarer