Extraträff! Mental träning & yoga Camp på InMo söndag 8 mars 2020

Tack vare stort intresse och överbokningar vid Golftjej STHLM nästa träff har vi lyckats öppna upp ett extratillfälle med 16 platser till med yoga och mental träning tillsammans med Jenny Hagman! Det nya tillfället kommer att vara på eftermiddagen den 8e mars 13:00-16:00 på InMo. De som står på reservlistan för förmiddagen har förtur till platser men måste ändå anmäla sig via länken!

Den här träffen kommer att ledas av Jenny Hagman och fokusera på hur du själv kan öka din mentala styrka genom enkla och effektiva verktyg. Du får även prova på mindfulness och Mediyoga som hjälper dig få starka nerver och lugn i sinnet både på och av golfbanan.

Jenny Hagman är fd golfproffs och har jobbat som golftränare och coach i över 20 år. Hon har synts i Svensk Golf som en del av golfskolan och i den del som heter Toppform. Jenny har även arbetat som vd och marknadschef inom näringslivet och är idag föreläsare, mental tränare, coach och fystränare inom idrott-och ledarskap. Jenny väver ofta in MediYoga och mindfulness i sin mentala träning och 2018 kom hennes bok ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare” ut. Jenny driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden där du hittar flera av gästförfattarna i boken.  

 

Ansvarig tränare: Jenny Hagman

Vem: Alla tjejer 11 år och uppåt med minst 54 i hcp.

När: Söndagen 8 mars kl 13:00-16:00

Var: InMo Medveten träning, Brahegatan 42

Kostnad: 200 kronor  

Anmälan: För att anmäla till dig klicka här. 16 platser först till kvarn gäller (minst 8 anmälda tjejer för att vi ska genomföra extra träffen!) De som står på reservlistan för förmiddagen har förtur till platser men måste ändå anmäla sig via länken!

Kom ombytt i träningskläder.

Kommentarer