Årets Ledare & Årets GK 2013

Stort grattis till Annika Österberg, Arninge GK & Stockholms Golfklubb, som i torsdags fick ta emot utmärkelsen Årets Ledare resp. Årets GK!

Årets Ledare - Annika Österberg, Arninge GK
Motivering: 
Annika Österberg har med sitt engagemang för Golftjej STHLM skapat stor framgång för distriktet. Med sin erfarenhet och kunskap från tidigare elitsatsning i segling har Annika fått ”vind i seglen” även för våra golfande tjejer genom ett personligt och varmt bemötande. Annikas analytiska egenskap bidrar till golfutveckling både för distriktets tävlande tjejer, klubbar och inte minst för distriktets idrottssektion.


Årets GK - Stockholms Golfklubb
Motivering: 
Stockholms Golfklubb är år efter år en av Stockholm mest aktiva och framgångsrika golfklubbar i distriktets seriespel. Säsongen 2013 hade klubben 14 lag i seriespelet och statistiken är beundransvärd. Sju av lagen vann sina serier och ett lag kom 2:a. Framgångarna är fördelade över alla ålderskat och klubbens damlag vann båda sina respektive serier. Säsongen 2014 har Stockholms Golfklubb också anmält 14 lag varav tre damlag och elva herrlag. 
Stockholms Golfklubb medverkar också regelbundet i det demokratiska arbetet i distriktet och deltar i SGDFs möten och sammankomster, vilket är av stor betydelse för att stärka distriktets verksamhet.


Kommentarer