Juniortävlingar 2021

Stockholms Golfförbunds juniortävlingar 2021

Nu är det dags att planera och fördela 2021 års juniortävlingar inom SGDF. Som vanligt har vi inom distriktet fått ett antal tävlingar från Golfförbundet som vi skall arrangera. Samtidigt har vi våra egna tourer och lagtävlingar som behöver spelplatser.

 

För att vi tillsammans skall kunna erbjuda våra juniorer att utvecklas och tävla inom golfen behöver vi dela på ansvaret att arrangera juniortävlingar.

 

I år är det inga större nyheter när det gäller juniortävlingar. Vi kommer att förutom Mini tour, Rookie Tour, Teen Tour First, Teen Tour Future också arrangera omgång 1 och 2 av JSM klubblag. Dessutom har vi våra distriktslagtävlingar Tjejligan, Stockholmsligan och future league som vi arrangerar.

 

För Teen Tour First / Rookie Tour vill vi också veta speldag (lördag eller söndag, alternativ ser ni i bifogad pdf). Samma gäller för Teen Tour Future förutom omgång 3 + 4 som har spel både lördag och söndag. Tänk på att det är fritt inspel dagen innan så om ni väljer söndag är inspelet på lördagen.

 

Mini Touren kör vidare som en tävling där klubbarna ansöker om en omgång och vi försöker se till att så många omgångar som möjligt kan spelas under säsongen. Gå gärna ihop med andra klubbar i närheten och marknadsför detta så att ni kan locka fler spelare till just er omgång. SGDF tillhandahåller manualer och instruktioner för hur Mini Touren skall genomföras, men vi tillsätter inga funktionärer, utan detta sköter klubben själv.

 

Bifogat hittar ni de tävlingar som vi skall arrangera i distriktet under 2021. Vi önskar 3 alternativ från er för att underlätta fördelningen av tävlingar.

 

Har ni frågor om tävlingarna vänligen kontakt Fredrik Svärd via mail (fredrik.svard@sgdf.se) eller telefon (0733-86 05 05).

 

 

 

Vi önskar svar från samtliga klubbar så snart som möjligt men senast den 6 november. Svaren skickas till Fredrik Svärd på fredrik.svard@sgdf.se.

 

Med vänliga golfhälsningar 

Fredrik Svärd 

Juniortävlingsansvarig SGDF 

fredrik.svard@sgdf.se 

0733-860505