Juniortävlingar 2020

SGDF Juniortävlingar 2020

 

Nu har vi lämnat in fördelningen av juniortävlingar inom SGDF för 2020 Svenska Golf Förbundet.
Vi vill tacka alla klubbar som tillsammans tagit ansvar för att våra juniorer inom SGDF skall få chans att utvecklas genom att tävla.

Tyvärr saknar vi fortfarande arrangörer för ett flertal tävlingar och ett relativt stort antal klubbar har inte svarat på förfrågningar eller helt enkelt inte tar sitt ansvar för juniortävlingar.

Bifogat finns listan över vilka tävlingar vi arrangerar inom SGDF och vilka som saknar arrangör. Känner ni på er att ni kan ta ytterligare en tävling eller inte tagit någon tävling så hör av er till fredrik.svard@sgdf.se.

Vi har ett par nyheter under 2020:

Vi kommer göra en stor satsning på Mini Tour för att få de yngsta att börja tävla på andra klubbar. Målet är att ha ett stort antal omgångar (helst varje helg) och geografiskt spritt inom distriktet.

För spelare på Rookie Tour och Teen Tour First arrangerar vi en final som man kvalificerar sig till via OOM poäng i varje spel omgång. Omg 3 och 4 av Teen Tour är JSM slag och JSM match för de som spelar på Teen Tour Elite och dessa omgångar kommer vara Major omgångar och ge dubbla OOM poäng. På samma sätt kommer finalen av både Rookie Tour och Teen Tour First ge dubbla OOM poäng.

Teen Tour Elite kommer spela lördag till måndag omgång 1 och 6 för att minska skolfrånvaron samma dagar (torsdag och fredag).

 

Med vänliga golfhälsningar
Fredrik Svärd
Juniortävlingsansvarig SGDF
fredrik.svard@sgdf.se
0733-860505