Säsongen 2021

Golftjej Sthlm är Stockholms Golfförbunds breddsatsning som vänder sig till tjejer från 11 år, oavsett spelnivå. Syftet är att skapa förutsättningar för tjejer att hitta golfkompisar över klubbgränserna och därmed tillsammans hitta glädjen att satsa på golf som idrott. Målet är samtidigt att skapa och ge ledare/föräldrar lokalt på respektive klubb verktyg att bygga en stark verksamhet hemma på klubben.

Tjejträffar år 2021

Nedan finns datum för kommande träffar som fylls på och justeras löpande under säsongen. Längre ner på sidan finns mer detaljerad information om träffarna och hur du anmäler dig. Välkommen!

Datum & tid Aktivitet Plats Coach Anmälan
22 februari kl.18.00-20.00  "Bygg din mentala styrka" Digitalt forum Jenny Hagman, Nathalie & Malin Stängd
16 mars kl 18.00-20.00  Inspireras av våra grymma Stockholmstjejer!  Digitalt forum Nora Sundberg, Anna Magnusson & Malin Klicka här
         
         
         
         
         
         
         

 

  

Kommande träff:

Inspireras av våra grymma Stockholmstjejer! 

Den 16e mars bjuder Golftjej STHLM in till ett inspirerande digitalt forum där vi får möta Nora Sundberg och Anna Magnusson. Under forumet kommer vi att intervjua Nora och Anna och de kommer att dela med sig av sina erfarenheter som golfspelare samt planer och tankar för framtiden. Missa inte möjligheten att inspireras och lära dig av Nora och Anna! 

 Är det något speciellt som du undrar lite extra över och vill att vi ska tjejerna under forumet? Tveka inte att maila dina frågor till golftjejsthlm@sgdf.se 

"Hej! Jag heter Nora Sundberg och är 15 år gammal. Jag representerar Stockholms golfklubb. Jag har +4 i hcp och tävlar på Teen Tour Elit hemma i Sverige men jag spelar också internationella tävlingar."

"Hej! Jag heter Anna Magnusson, är 26 år gammal & uppvuxen i Täby. Började spela golf när jag var 9 år på Österlens GK med min familj & ända sen dess har jag alltid  tyckt om att tävla & sporras av bättre spelare. Vid 15 års ålder bestämde jag mig för att satsa på golfen & ta mig till college. Efter 4 år på college ville jag ut i världen & nu spelar jag på Ladies European Tour & deras undertour. "

 

När: Tisdag 16 mars kl 18.00-20.00

Var: Digitalt forum (länk skickas ut några dagar innan föreläsningen)

Kostnad: Ingen avgift

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig!

Vi reserverar oss för förändringar som kan ske till följd av utvecklingen av Corona-viruset. Vi som förbund följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten samt RF och SGF.  


Vi ser fram emot att ”träffa” er alla över datorn den 16e mars!

Golftjej STHLM önskar alla välkomna! 

 

 

Genomförda träffar:

 

"När du är stark på insidan blir du stark på utsidan"

 Välkommen till en föreläsning med fokus på att bygga din mentala styrka från grunden för att hålla i längden.

När du är stark på insidan blir du stark på utsidan och när vi ses på måndagen den 22/2 kommer du att lära dig hur du tränar för att börja bygga din mentala styrka inifrån och ut. Föreläsningen kommer att innehålla:

  1. Förmågan att lära dig reglera din spänningsnivå – hålla dig lugn i pressade situationer och vid oväntade situationer
  2. Stärka ditt självförtroende och din självkännedom för att förstå vad du behöver för att må bra (vad du får energi av och vad som tar energi ifrån dig)
  3. Hur du gör för att låta dina ”VILL” bli starkare än dina ”INTE VILL”. Dvs. hur du gör för att nå dit du vill och vilka hinder som kan stå i vägen.

 Föreläsningen innehåller många övningar för att du ska lära dig hur du får in träningen i din vardag.

 

När: Måndag 22 februari kl 18.00-20.00

Var: Digitalt forum (länk skickas ut några dagar innan föreläsningen)

Kostnad: 50 kr 

Anmälan: Anmälan och betalning sker via GIT. Klicka här för att anmäla dig!

Vi reserverar oss för förändringar som kan ske till följd av utvecklingen av Corona-viruset. Vi som förbund följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten samt RF och SGF.  

 

Varmt välkommen!